Кошница
0 продукта
 
Промоции
 
Еконт - Калкулатор
При изчисляването на доставката с автоматичния калкулатор на Еконт не Ви е включена отстъпката от 20 %.
След, като направите поръчката там автоматично е заложена отстъпката от 20 % за доставката.

Как да поръчам

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката  от Вас, наш представител ще се свърже с Вас по най-бързия начин за да Ви даде необходимата информация относно доставката. В случай че поръчаните от Вас стоки са в наличност, доставката може да стане по-най бързия начин чрез куриерска фирма ЕКОНТ . Ако от дадения продукт няма наличност, заявката Ви ще бъде изпълнена в рамките на 10 работни дни. 

Преди да извършите on-line заявка може да се свържете директно с нас, за да се информирате относно наличността на продуктите и сроковете за доставка при липса на наличност.

 

Доставката се извършва от фирма ЕКОНТ.След като вие сложите избрания продукт в кошницата , трябва да продължите напред  за да може да ви излезе цена на доставката . Попълвайки  формуляра за покупка , ние задължително ще се свържем с вас . Доставката може да бъде на място до което вие сте посочили или до офис на Еконт .